Rick Bierhuizen

Personal Trainer

Mijn Missie: Resultaatgericht werken aan een fit en gezond lichaam. Door kennis op een leuke manier toe te passen in de praktijk kunnen we samen elk doel bereiken.

Je training is persoonlijk en resultaatgericht. Bij mij kan je terecht voor o.a. spieropbouw, spierconditie, technieken en schema’s.

We bepalen je doelstelling, maken een persoonlijke strategie en gaan aan de slag. Je resultaat wordt geëvalueerd en samen maken de juiste aanpassingen indien nodig.

Mijn passie voor fitness en het begeleiden van mensen zorgt ervoor dat ik altijd met een glimlach voor je klaar sta. Ik geef graag gestructureerd training maar ben wel altijd in voor een lolletje. Zo is het leuk en resultaatgericht.

Ervaring: 

Sinds 2012 bezig met Fitness
2 jaar online coach
Sinds 2018 Personal Trainer

Opleiding:

ISSA International Sports Sciences Associations

Specialiteiten

Spieropbouw

Als personal trainer en online coach ben ik gespecialiseerd in krachttraining.

Conditie

Een goede conditie heeft onder andere te maken met kracht en uithoudingsvermogen. Ik kijk hierbij ook naar snelheid en lenigheid.

Voeding

Op het gebied van voeding heb ik alle ervaring om je te begeleiden naar je doelstelling. Via je voeding kunnen we samen werken aan je lichaamscompositie. 

Vetverlies

Of je doel nou vetverlies, spieropbouw of algehele fitheid is, we maken een plan die past bij jou persoonlijke situatie.

Boek je proefles met korting

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

Vraag vrijblijvend een proefles aan en ontdek wat we samen kunnen bereiken!